2019 Mini Dünya Kupası Şampiyonu Belli Oldu

2019 Mini Dünya Kupası Şampiyonu Belli Oldu.
25/04/2019

Derneğimiz, Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği (ÇUDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ''2019 Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvası'' 25.04.2019 Perşembe günü oynanan final maçıyla tamamlandı.

Turnuva, kurucular kurulu üyemiz ve Adana Şehit Ahmet -Mehmet Oruç Spor Lisesi Müdürü Yunus Doğan'ın sorumluluğunda ve hakemliğinde gerçekleşti.

Adana üniversitelerinde okuyan farklı ülkelere ait yaklaşık 200 misafir öğrencinin oluşturduğu 20 ülke takımı, lig ve puan usulüyle yaklaşık bir ay boyunca mücadele ettiler.

Turnuva sonunda finale kalan Afrika Kings ve Ecowas takımları arasında oynanan çekişmeli maç sonunda gülen taraf Afrika Kings ekibi oldu.

Afrika Kings takımının şampiyon olduğu turnuvada ilk 4 sıra şu şekilde oluştu.

1. Afrika Kings
2. Ecowas
3. Afganistan
4. Mısır

Mini Dünya Futbol Turnuvamızın düzenlenmesinde emeği geçen başta Sponsorumuz Sarıçam Belediyesine, Bazı maçlara ev sahipliği yapan KYK Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Yiğit'e, ATO Ticaret Odası Anadolu Lisesi Müdürü Kasım Galip'e, ve turnuva koordinatörümüz Yunus Doğan'a ve bizlere destek veren tüm gönüllü üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Ayrıca çok heyecanlı ve çekişmeli maçların oynandığı turnuva boyunca, turnuvanın ruhuna uygun bir şekilde centilmence ve dostluk içinde mücadele eden misafir sporcularımıza da özellikle teşekkür ederiz.

Mini Dünya Kupasını kazanan Şampiyon Afrika Kings takımını ve sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederiz.


Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği

Çukurova international student association


BİZ KİMİZ? / WHO ARE WE? / من نحن؟