Gönül Coğrafyamızla Hasbihal

Gönül Coğrafyalarımızla Hasbihal buluşmalarımız başladı.
17/12/2020

Covid-19 Pandemi tedbirleri kapsamında okulların tatil olması ve yüz yüze etkinliklerin tehir edilmesi nedeniyle bazı dernek faaliyetlerimizi online ortamda gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Bu vesileyle iki haftada bir düzenlediğimiz Gönül Coğrafyamızla Hasbihal programımız, İstiklal Marşı Okumaları gündemiyle başladı.

Program, dernek yönetim kurulu üyemiz Korkut Daban'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Programa, uluslararası misafir öğrencilerimiz ve dernek gönüllülerimiz katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Adana Müftülüğü Merkez Vaizi ve aynı zamanda dernek gönüllümüz Sn. Fatih Yıldız, yaptığı konuşmasında İstiklal Marşı'nın sıradan bir metin olmadığını, bir milletin şuurunu ve istikametini inşa eden kurucu bir metin olduğunu, İstiklal Marşı ruhunun yalnızca Türk milletini değil bütün İslam ümmetini kuşattığını vurguladı.

Online hasbihal etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği olan, katılım gösteren tüm dostlara teşekkür ederiz.

Programa