Mini Dünya Kupasında Sona Doğru. (21.04.2018)

Mini Dünya Futbol Turnuvası Tamamlanıyor. / Mini World Football tournament is being completed./بطولة العالم مصغرة لكرة القدم
21/04/2018

Derneğimiz ÇUDER tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Mini Dünya Futbol Turnuvasında yarı final maçları tamamlandı.
Son derce keyifli ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada aşağıdaki takımlar yarı finale yükselme başarısını gösterdiler.
EA Commnity - Siyah Panter.
Azerbaycan - Suriye
21 Nisan 2018 Cumartesi oynanan yarı final maçlarını Siyah Panter ve Suriye takımları kazanarak finale yükseldiler.
22 Nisan 2018 Pazar günü Siyah Panter ile Suriye arasında oynanacak final müsabakası sonucu 2018 yılının Şampiyonu belli olacak.

...................................................................

Semi final matches are completed in ÇUDER mini world soccer tournament.
Exciting and enjoyable matches played in football tournament.
The following teams played semi-final matches.
EA Commnity - Siyah Panter.
Azerbaycan - Suriye
At the end of matches played on 21 April 2018 Saturday, the Syrian and Black Panther teams were successful.
On Sunday, April 22, 2018, the champion of 2018 will be announced after the final match between Black Panther and Syria.

...................................................................

تم اليوم لعب مباريات نصف النهائي من بطولة كأس العالم المصغر لعلمه الثاني والمنظم من قبل جمعيتنا تشودر. وفي هذه البطولة المليئة بالإثارة والمتعة تم تاهل الفرق التالية إلى نصف النهائي وهي : سوريا - أذربيجان وحدة أفريقيا الشرقية- النمر الأسود. اد مباريات نصف النهائي في تاريخ 21/04/2018 وعلى إثرها تم تأهل فريقي سوريا والنمر الأسود. وستنعقد المباراة النهائية بين سوربا و النمر الأسود في تاريخ