Sayın Valimizi Ziyaret Ettik. (14.03.2017)

Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ı Makamında Ziyaret Ettik.
14/03/2017

Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği (ÇUDER) Başkanı İbrahim Tokgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Dernek Başkanı İbrahim Tokgöz, ÇUDER’in kuruluşu, faaliyetleri ve 29 Nisan’da Adana’da düzenlenecek olan “10. Uluslararası Öğrenci Buluşması” hakkında Vali Demirtaş'a bilgi verdi.
29 Nisan’da düzenlenecek organizasyonun, dünyanın değişik ülkelerinden gelip Adana’da okuyan 2 bin civarındaki üniversite öğrencilerine yönelik bir faaliyet olduğunu belirten dernek başkanımız yapılacak etkinliğe Sayın Valimizi davet etti.
Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür faaliyetlerin öğrencilerin kaynaşmasına, bütünleşmesine ve kültürel farklılıkların tanınmasına vesile olacağını dile getirdi.
Kentte okuyan 2 bin civarındaki misafir öğrencilerle ilgili yapılan bu çalışmaların çok önemli olduğunu, bu öğrencilerin mezun olup kendi ülkelerine giderken birer Türkiye dostu ve birer Türkiye gönüllüsü olmalarını beklediğini belirten Vali Demirtaş, ÇUDER Başkanı İbrahim Tokgöz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.


Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği

Çukurova international student association


BİZ KİMİZ? / WHO ARE WE? / من نحن؟