UDEF Eğitim Çalışmaları İstişare Toplantısı. (13.01.2018)

UDEF Eğitim istişare toplantısına katıldık. / We participated in the UDEF Training Consultation Meeting. / .شاركنا في الاجتماع التشاوري للتدريب أوديف.
13/01/2018

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından düzenlenen Eğitim Çalışmaları istişare toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi.
Toplantıya UDEF bünyesinde illerde faaliyet gösteren bazı uluslararası öğrenci dernek başkanları ve eğitim birimi sorumluları katıldı.
Derneğimiz ÇUDER'i, yönetim kurulu başkanımız İbrahim Tokgöz temsil etti.
İstişare toplantısı UDEF başkanı Mehmet Ali Bolat'ın başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, derneklerimizin misafir öğrencilerimize yönelik yaptıkları eğitim çalışmaları değerlendirildi, planlanan eğitim çalışmaları üzerinde istişareler yapıldı ve bazı yol haritaları belirlendi.

-----------------------------------------------------------

We participated in the UDEF Training Consultation Meeting.

The Consultation Meeting on Education Studies organized by the International Student Associations Federation (UDEF) was held in Istanbul.
The meeting was attended by some international student association presidents and education unit representatives in the UDEF.
Our Association ÇUDER was represented by İbrahim Tokgöz, our chairman of the board of directors.
The consultation meeting was held under the presidency of UDEF president Mehmet Ali Bolat.
At the meeting, the training activities of our associations towards our guest students were evaluated, consultations were held on planned training.

-----------------------------------------------------------

عقد في اسطنبول الاجتماع الاستشاري لأعمال التدريب المقام من طرف اتحاد جمعيات الطلبة الأجانب
(أوديف) .

حضر الاجتماع مسؤولو الوحدات التعليمية ورؤساء جمعيات الطلبة الأجانب أصحاب الفعاليات من مختلف المدن والتي تؤلف بنية اتحاد جمعيات الطلبة الأجانب . وقد قام السيد ابراهيم طوقكوز رئيس مجلس الإدارة بتمثيل جمعيتنا (تشودر). وكان الاجتماع الاستشاري برئاسة محمد علي بولات رئيس جمعية (أوديف). تم في الاجتماع مناقشة الأعمال التدريبية لجمعياتنا فيما يخص طلابنا الأجانب, والقيام ببعض الاستشارات وتحديد خارطة طريق حول الأعمال التدريبية المخطط القيام بها.